ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛ. 26610 22611

ΤΡΙΑ ΓΕΦΥΡΙΑ, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑ

animalclinicvets@gmail.com

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ: 10.00 - 14.00 & 17.00 - 19.30
ΤΡΙΤΗ: 10.00 - 16.00
ΤΕΤΑΡΤΗ: 10.00 - 14.00
ΠΕΜΠΤΗ: 10.00 - 16.00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ10.00 - 14.00 & 17.00 - 19.30

  • Facebook - Grey Circle
  • Google Places - Grey Circle

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE MAPS

The Animal Clinic 2019. All rights reserved.

Πολιτική Απορρήτου & Συμμόρφωση GDPR

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Στην κλινική μας χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα ηρεμιστικά και αναισθητικά φάρμακα ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των ασθενών μας. Το είδος και η δόση των αναισθητικών  φαρμάκων που θα χορηγηθούν πριν και κατά τη διάρκεια μίας χειρουργικής επέμβασης εξαρτώνται πάντα από την υγεία, την ηλικία και τη φυλή του κατοικιδίου σας και προσαρμόζονται κάθε φορά στο είδος της διαδικασίας που πρόκειται να εκτελεστεί.

 

Η χειρουργική μας αίθουσα είναι πλήρως εξοπλισμένη με εισπνευστική αναισθητική μηχανή, αναπνεύστηρα καθώς και μέσα παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών συμπεριλαμβάνοντας την ηλεκροκαρδιογράφηση, μέτρηση αρτηριακής πίεσης, καπνογραφία, μέτρηση θερμοκρασίας σώματος και κορεσμό οξυγόνου στο αίμα. Η παρακολούθηση των ζωτικών αυτών λειτουργιών μας δίνει τη δυνατότητα να προλάβουμε ή να αντιμετωπίσουμε τυχόν αντιδράσεις του οργανισμού στη γενική αναισθησία (πχ υπόταση).

 

Οι ασθενείς παρακολουθούνται συνεχώς, πριν, κατά τη διάρκεια και μετέπειτα από μια επέμβαση. Το καιτοικίδιο σας θα διατηρηθεί σε 100% οξυγόνο και υγρά ενδοφλεβίως κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης.

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΝΟΥ

Η διαχείριση του πόνου στο κτηνιατρείο μας δεν είναι προαιρετική. Έχει αποδειχθεί ότι τα ζώα αναρρώνουν πιο γρήγορα και με λιγότερες επιπλοκές κατά την ορθή διαχείριση  του πόνου, όχι μόνο κατά τη διάρκεια και μετά απο μια χειρουργική επέμβαση αλλά και πρίν την έναρξη της. Όταν ενδείκνυται, σε συνδυασμό με γενική αναισθησία χρησιμοποιείται και τοπική αναισθησία (για παράδειγμα επισκληρίδια) ή στάγδην χορήγηση οποιοειδών ώστε να παρέχεται η καλύτερη δυνατή ανακούφιση από τον πόνο στο κατοικίδιο ζώο σας.

 

Η διαχείριση του πόνου είναι επίσης και ζήτημα ποιότητας  ζωής σε περιπτώσεις αρθρίτιδας, καρκίνου ή άλλων χρόνιων ασθενειών.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ