ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛ. 26610 22611

ΤΡΙΑ ΓΕΦΥΡΙΑ, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑ

animalclinicvets@gmail.com

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ: 10.00 - 14.00 & 17.00 - 19.30
ΤΡΙΤΗ: 10.00 - 16.00
ΤΕΤΑΡΤΗ: 10.00 - 14.00
ΠΕΜΠΤΗ: 10.00 - 16.00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ10.00 - 14.00 & 17.00 - 19.30

  • Facebook - Grey Circle
  • Google Places - Grey Circle

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE MAPS

The Animal Clinic 2019. All rights reserved.

Πολιτική Απορρήτου & Συμμόρφωση GDPR

Αρχική > Η κλινική

Η ΚΛΙΝΙΚΗ

 

Στο κτηνιατρείο μας παρέχουμε ολοκληρωμένη περίθαλψη και σύγχρονη ιατρική φροντίδα των κατοικιδίων σας, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα κτηνιατρικών υπηρεσιών για μικρά ζώα. Από την κλινική και εργαστηριακή διερεύνηση μέχρι και τη θεραπευτική αντιμετώπιση ποικίλων παθολογικών, χειρουργικών και ορθοπεδικών περιστατικών.

 

Στόχος μας είναι να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα φροντίδας και υπηρεσιών προς τα ζώα και τους πελάτες στην Κέρκυρα. Επιδιώκουμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας ώστε να μπορούν να αισθάνονται ενημερωμένοι για τις ανάγκες, την φροντίδα και την θεραπεία των κατοικιδίων τους.

Ραντεβού


Στην κλινική μας δουλεύουμε με επισκέψεις κατόπιν ραντεβού. Για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε κατά τις ώρες λειτουργίας του κτηνιατρείου ή να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα. Κατά την επίσκεψη σας στη κλινική μας παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας το βιβλιάριο υγείας του κατοικίδιου ζώου σας και τυχόν προηγούμενα ιατρικά αρχεία που μπορεί να υπάρχουν.


Άφιξη κατοικιδίου

Για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την άνεση όλων των ασθενών και των πελατών μας, παρακαλούμε το κατοικίδιο σας να παραμένει σε λουρί ή κουτί μεταφοράς κατά την παραμονή του στον χώρο αναμονής της κλινικής. Εάν το κατοικίδιο ζώο σας έχει πρόβλημα φόβου ή επιθετικότητας, ενημερώστε το προσωπικό μας όταν προγραμματίζετε το ραντεβού σας ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του.​