ΠΡΟΛΗΨΗ & ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ

Κλινική Εξέταση & Εμβολιακά Προγράμματα

Οι ετήσιοι προληπτικοί ελέγχοι είναι αυτοί που διασφαλίζουν την καλή ποιότητα ζωής του κατοικιδίου σας καθ’ όλα τα στάδια της ζωής του. Πρίν την διενέργεια οποιουδήποτε εμβολιασμού πραγματοποιείται ένας πλήρης κλινικός έλεγχος του κατοικιδίου σας.

 

Τα εμβόλια είναι υψίστης σημασίας για την ασφάλεια και την υγεία του ζώου σας καθώς και την δική σας. Υπάρχουν πολλά και διάφορα εμβόλια τα οποία γίνονται σε σκύλους και γάτες. Το κάθε κατοικίδιο όμως δεν χρειάζεται πάντα να κάνει το κάθε εμβόλιο. Κάποια εμβόλια είναι υποχρεωτικά για όλα τα ζώα, ενώ άλλα εμβόλια θεωρούνται προαιρετικά.

Το πιο εμβολιακό πρόγραμμα θα επιλεχθεί για το κάθε κατοικίδιο επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες κάποιους από  τους οποίους είναι το περιβάλλον διαβίωσης του ζώου,  προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας του και η πιθανότητα έκθεσης του ζώου στην κάθε λοιμογόνο ασθένεια για την οποία εμβολιάζουμε. 

Το Νέο Κουτάβι ή Γατάκι
Οι πρώτες εβδομάδες σε μια νέα οικογένεια είναι μια εξαιρετικά σημαντική στιγμή για ένα νέο κουτάβι ή γατάκι  και στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι τυχόν προβλήματα υγείας ή συμπεριφοράς υπάρχουν και να τα αντιμετωπίσουμε άμεσα.
20320.jpg

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μηχανογραφημένοι Φάκελοι Ασθενούς

Όλα τα ιατρικά αρχεία των ασθενών μας αποθηκεύονται ηλεκτρονικά, πράγμα που μας βοηθάει στην  αποδοτική και αποτελεσματική φροντίδα των ασθενών μας.

Έλεγχος για Λεϊσμανίαση,  Ερλιχίωση και Διροφιλαρίωση

Ο κάθε σκύλος θα πρέπει να ελέγχεται προληπτικά για Λεϊσμανίαση, Ερλιχίωση και Διροφιλαρίωση τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Προσφέρουμε πακέτα ελέγχου των ασθενειών αυτών, ο οποίος πραγματοποιείται είτε στο ιατρείο ή σε κτηνιατρικό εργαστήριο στην Αθήνα.