ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛ. 26610 22611

ΤΡΙΑ ΓΕΦΥΡΙΑ, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑ

animalclinicvets@gmail.com

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ: 10.00 - 14.00 & 17.00 - 19.30
ΤΡΙΤΗ: 10.00 - 16.00
ΤΕΤΑΡΤΗ: 10.00 - 14.00
ΠΕΜΠΤΗ: 10.00 - 16.00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ10.00 - 14.00 & 17.00 - 19.30

  • Facebook - Grey Circle
  • Google Places - Grey Circle

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE MAPS

The Animal Clinic 2019. All rights reserved.

Πολιτική Απορρήτου & Συμμόρφωση GDPR

ΠΡΟΛΗΨΗ & ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ

Κλινική Εξέταση & Εμβολιακά Προγράμματα

Οι ετήσιοι προληπτικοί ελέγχοι είναι αυτοί που διασφαλίζουν την καλή ποιότητα ζωής του κατοικιδίου σας καθ’ όλα τα στάδια της ζωής του. Πρίν την διενέργεια οποιουδήποτε εμβολιασμού πραγματοποιείται ένας πλήρης κλινικός έλεγχος του κατοικιδίου σας.

 

Τα εμβόλια είναι υψίστης σημασίας για την ασφάλεια και την υγεία του ζώου σας καθώς και την δική σας. Υπάρχουν πολλά και διάφορα εμβόλια τα οποία γίνονται σε σκύλους και γάτες. Το κάθε κατοικίδιο όμως δεν χρειάζεται πάντα να κάνει το κάθε εμβόλιο. Κάποια εμβόλια είναι υποχρεωτικά για όλα τα ζώα, ενώ άλλα εμβόλια θεωρούνται προαιρετικά.

Το πιο εμβολιακό πρόγραμμα θα επιλεχθεί για το κάθε κατοικίδιο επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες κάποιους από  τους οποίους είναι το περιβάλλον διαβίωσης του ζώου,  προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας του και η πιθανότητα έκθεσης του ζώου στην κάθε λοιμογόνο ασθένεια για την οποία εμβολιάζουμε. 

Το Νέο Κουτάβι ή Γατάκι
Οι πρώτες εβδομάδες σε μια νέα οικογένεια είναι μια εξαιρετικά σημαντική στιγμή για ένα νέο κουτάβι ή γατάκι  και στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι τυχόν προβλήματα υγείας ή συμπεριφοράς υπάρχουν και να τα αντιμετωπίσουμε άμεσα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μηχανογραφημένοι Φάκελοι Ασθενούς

Όλα τα ιατρικά αρχεία των ασθενών μας αποθηκεύονται ηλεκτρονικά, πράγμα που μας βοηθάει στην  αποδοτική και αποτελεσματική φροντίδα των ασθενών μας.

Έλεγχος για Λεϊσμανίαση,  Ερλιχίωση και Διροφιλαρίωση

Ο κάθε σκύλος θα πρέπει να ελέγχεται προληπτικά για Λεϊσμανίαση, Ερλιχίωση και Διροφιλαρίωση τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Προσφέρουμε πακέτα ελέγχου των ασθενειών αυτών, ο οποίος πραγματοποιείται είτε στο ιατρείο ή σε κτηνιατρικό εργαστήριο στην Αθήνα.